Landscapes of I – Björn Säfsten

Turnerande föreställning

Onsdag 21 Februari - Fredag 23 Februari

Fotograf: Press

Om du enbart får svara på frågor genom rörelse, hur skulle dina svar se ut?

Ett antal frågor ställs till tre dansare. Svaren blir individuella och personliga, de bildar rörelser som blir till en kedja av händelser. Till slut skapar svaren från dansarna en bild, ett koreografiskt landskap.

I Björn Säfstens nya dansföreställning Landscapes of I vävs tre solon ihop till en helhet. Med en blandning av knivskarp detaljrikedom, humor och oförklarliga skeenden skapar dansarna nya bilder av människan. En resa vars slut vi inte känner till.

Biljettinformation kommer!

 

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Onsdag 21 Februari 19:00 Malmö Inkonst
Torsdag 22 Februari 19:00 Malmö Inkonst
Fredag 23 Februari 19:00 Lund Stenkrossen
Läs mer hos arrangören