Nayrab – Skånes Dansteater

Malmö

Lördag 24 Mars - Lördag 14 April

Fotograf: Jenny Baumgartner

Föreställningen Nayrab är ett möte mellan traditionell musik från Mellanöstern och koreografi av Laurence Yadi och Nicolas Cantillon. Föreställningens titel betyder slättmark på syrianska och är även namnet på den by i Syrien där föreställningens kompositör, Malmömusikern Tarek Alhadj, föddes. Hans musik bär en hel regions poesi och spelas live på scenen.

Nio dansare kastar sig ut i dansstilen FuittFuitt. En dansad motståndsanda, en flödande rörelse som vägrar låta sig hejdas. De låter instinkterna styra och böljar fram till musiken i en lyrisk trans. Nayrab vill inspirera vårt sätt att leva och ger dig en pulserande upplevelse.

Pris: 190 – 230 kr.

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Lördag 24 Mars 18:00 Malmö Skånes Dansteater
Onsdag 28 Mars 19:00 Malmö Skånes Dansteater
Torsdag 5 April 13:00 Malmö Skånes Dansteater
Fredag 6 April 19:00 Malmö Skånes Dansteater
Lördag 7 April 18:00 Malmö Skånes Dansteater
Söndag 8 April 16:00 Malmö Skånes Dansteater
Torsdag 12 April 19:00 Malmö Skånes Dansteater
Fredag 13 April 19:00 Malmö Skånes Dansteater
Lördag 14 April 18:00 Malmö Skånes Dansteater
Till Biljettförmedling Läs mer hos arrangören