Var med och utveckla ett nytt verk! – med Rani Nair

Lund

Söndag 24 November

Fotograf: Imre Zsibrik

Experimentellt verk som undersöker intima stunder och rum. För koreografen Rani Nair har minnen och arkiv varit ett återkommande konstnärligt tema under flera år, både i hennes egna verk och genom projekt, hon har blivit inbjuden till.

Nu bjuder Rani in till att vara med och utveckla ett nytt verk – ett sorts minneslaboratorium, som möter publiken. Du kan delta i en workshop ensam tillsammans med Rani (Boka tid via telefon 076-875 76 94, under 25-28 november) eller var med på denna offentliga visning tillsammans med andra!

Arrangeras av Riksteatern Lund.

Längd: 1 timme

Pris: Fri entré, ingen föranmälan behövs.

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Söndag 24 November 16:00 Lund Stenkrossen
Till Biljettförmedling Läs mer hos arrangören