Dark Water

Kalmar

Måndag 8 November

Fotograf: Brandy Litmanen

Med dansen som kampens poesi – ett drömlikt drama.

Fredrik Quiñones är erkänd som samtida dansare och med hjälp av tre tekniskt briljanta dansare och skådespelaren/performanceartisten Brandy Litmanen förflyttas publiken till en parallell drömvärld där allas upplevelser får plats och betydelse.

I ensemblen ser vi bl a Martha Nabwire som tillsammans med Niki Tsappos var den första kvinnoduon att vinna kategorin hiphop i världens största streetdancetävling Juste debout.

Dark Water får ett eget soundtrack av den hyllade musikproducenten Christoffer Berg, som bland annat jobbat med Depeche Mode och Robyn och skapat musik till Sveriges Oscarsbidrag Gräns. Stylisten Ellen X, känd från Vogue, designar kostymerna, medan Angela X bygger upp dramatiken med sin effektfulla ljussättning.

Föreställningen är 55 minuter lång.

Kontaktuppgifter för biljettbokning eller info:
0723 144 160, elisabeth.edberg-karlsson@telia.com

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Måndag 8 November 19:00 Kalmar Byteatern
Läs mer hos arrangören

Taggar