På era platser

Kalmar

Torsdag 4 November

Flera sporter möts samtidigt och nya hittas på. Cup efter cup spelas. Det är ett mästerskap – men vem är vinnaren? Lekfull dansföreställning för barn om samhörighet, grupptillhörighet och gemenskap varvat med prestation.

Kan alla ta medalj? Vill alla vara med i matchen?

 

Att utmana sig själv och tävla är en drivkraft och motivation för många barn. Föreställningen vrider och vänder på fördelar och nackdelar kring tävlan. Den visar lekfullt hur spänning och samverkan uppstår. Här ges barn möjlighet att själva tänka vidare kring begrepp som regler och normer. Föreställningen innefattar rörelseverkstad för barnen som tittar, det är roligt, alla kan, det är inte svårt och alla har fantasi. Utan rätt eller fel blir det svett, kamp, hets och gala på en och samma gång!

 

Obs! Pannkakor med sylt och grädde, eller utan, finns att köpa i kaféet mellan 13.00 och 17.30!

 

Tillgänglighet: Meddela oss om du använder rullstol via mejl till info@byteatern.se eller telefon växelnummer 0480-49 69 40

Kontaktuppgifter för biljettbokning eller info:
Byteatern Kalmar Länsteater 0480-49 69 40

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Torsdag 4 November 14:00 Kalmar Byteatern Kalmar Länsteater Biljetter
Torsdag 4 November 16:00 Kalmar Byteatern Kalmar Länsteater Biljetter
Till Biljettförmedling