Pappersmånens Pappersmun

Kalmar

Torsdag 21 April

Pappersmånens pappersmun bjuder in barn i åldrarna 4 – 8 år till ett sceniskt rum av papp, i vilket en törstande måne möter en hemlängtande tiger och två nyfikna barn. Berättelsen gestaltas och tar form genom dans, text och musik.

Det är varmt, alltför varmt för att man ska kunna sova. Två barn smiter ur sina sängar och ut i trädgården. Men nattens trädgård är inte alls som dagens. Andra varelser verkar skymta bakom träden och alla möjliga djur har kikat fram. Dessutom är månen väldigt törstig och det klagar den högljutt på, där den hänger. Bakom några buskar skymtar en ovanligt stor katt, ja, så pass stor att den faktiskt är en tiger.


Pappersmånens pappersmun är en föreställning mellan fantasi och förstånd, mellan rim och reson – om allt det oväntade som kan hända när man inte kan sova.

Föreställningen är gjord av Nordtross.

Kontaktuppgifter för biljettbokning eller info:
info@byteatern.se | växel 0480-49 69 40

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Torsdag 21 April 11:00 Kalmar Byteatern Kalmar Länsteater Biljetter
Torsdag 21 April 14:00 Kalmar Byteatern Kalmar Länsteater Biljetter
Till Biljettförmedling Läs mer hos arrangören