Astrid- Life is not as rotten as it seems

Vimmerby

Onsdag 15 Februari

Vi fann oss inblandade i stora delar av det svenska 1900-talets historia. Och i många av de frågor som påverkar oss och i vissa fall är lika aktuella idag: barnens betydelse, människors lika värde, urbaniseringen från land till stad, effekterna av krig på den vardagliga människan, skattedebatt och kampen för fantasin.

Astrid var full av humor, hon var orädd och provokativ, men bar också på stor sorg, ensamhet och vemod… Vi har inspirerats av allt detta! Möt vår fria tolkning av en svensk ikon och hennes verk.

 

Medverkande: Lars Almkvist, Jon Fält, Lotta Gahrton, Mikael Strid

 

Astrid är starten på ett treårigt dansresidens i Kalmar län. Koreograferna Lotta Gharton, Eva Pernbrandt Magnusson och Ingrid Olterman ska på olika sätt lyfta dansen i länet. De två förstnämnda finns på plats på Tullportsteatern kl 18.00för att i ett panelsamtal prata om uppdraget och hur vi kan se på dans. Vi bjuder på kaffe eller saft och kaka.

Kontaktuppgifter för biljettbokning eller info:
kristina@byteatern.se

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Onsdag 15 Februari 19:00 Vimmerby Tullportsteatern Biljetter
Till Biljettförmedling Läs mer hos arrangören