Djurens Karneval

Kalmar

Lördag 13 Maj

Följ med till en plats utanför vår värld. En plats där verklighet och fantasi kan mötas, där klivet mellan kärleksfulla djur och otäcka monster är millimeterlitet. Där det bekanta och välkända får styras av kreativitet.

Hur behåller vi den nyfikna naivitet som låter oss upptäcka världen istället för att bara se på den? Den känsla som låter kreativiteten vara ett konstant närvarande verktyg för att ta beslut och forma vårt beteende. Det välkomna avbrott från vår bokstavliga vardag som låter oss överraskas av allt som döljer sig, precis utanför vårt synfält.

Camille Saint-Saëns lekfulla mästerverk och Marcos Moraus unika koreografi skapar broar till andra världar och nya konstformer.

Kontaktuppgifter för biljettbokning eller info:
0480-49 69 40

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Lördag 13 Maj 11:00 Kalmar Byteatern Kalmar Länsteater Biljetter
Till Biljettförmedling Läs mer hos arrangören