Utmaningar – Regionteater Väst och Kasper Ravnhøj

En fysisk föreställning om vikten av våra val!

Varje dag möter vi orättvisor och upplever missförstånd. Ibland går de att hantera på skolgården, eller hemma vid köksbordet. Men när grupper ställs mot varandra, när det är tufft att vara annorlunda, då står vi inför utmaningen att hitta fler sätt att kommunicera.

I föreställningen Utmaningar möter publiken flera olika situationer som inbjuder till fantasifulla lösningar. Dansarnas kroppar kan bli robotar, som blir till drakar och som likt drömmarna tar nya former. Vardagliga ställningstaganden synliggörs med fysiska uttryck och med hjälp av humor vänds problem till möjligheter.

Koreografen Kasper Ravnhøj från Mute Company garanterar att även dansarna får fysiska utmaningar då akrobatik och energi är kännetecken för hans arbete.

Från 6 år.

12 november kl. 13.00 i Dansstationens studio. Södergatan 15, Malmö. 

Längd: ca 45 min.

Pris: 60 kr.

Till Biljettförmedling Läs mer hos arrangören

Taggar