BARCO Dance Collection – Dinis Machado

Fotograf: Press

Koreografen Dinis Machado är tillbaka på Tjörnedala Konsthall med BARCO Dance Collection i samarbete med MARC. BARCO är en samling danser av 12 koreograferar som bjudits in för att skapa 15 minuter långa soloarbeten till Machado som han presenterar i olika kombinationer på varje plats han besöker. I arbetet betraktas dans som någonting autonomt som tillhör dansarens kropp snarare än ett specifikt rum.

BARCO koreografer: Dan Daw (UK), Lucy Suggate (UK), Vicky Malin (UK), Robbie Synge (UK), Katerina S. Andreou (GR/FR), Javiera Péon-Veiga (CL), Elisabete Finger (BR), Rosalind Goldberg (SE), Rebecka Stillman (SE), Rachel Tess (US/SE), Jorge Gonçalves (DE/PT), Ali Moini (IR/FR), Miguel Jaime (UY/AR), Conny Karlsson Lundgren (SE), och Anna Koch (SE).

22 mars kl 19.00 på Tjörnedala Konsthall, Baskemölla, utanför Simrishamn. Se karta

 

Kontaktuppgifter för biljettbokning eller info:
Begränsat antal platser, för att reservera din plats skriv till albin@milvusart.se. Biljetten kostar 80 kr och kan även köpas i dörren.

Läs mer hos arrangören

Taggar