Sommarlund – Krakel Spektakel, Teater Sagohuset

Lördag 17 Juni

Fotograf: Press

En färgsprakande, medryckande och lekfullt rytmisk föreställning som bygger på Lennart Hellsings älskade ordskatt. För alla från 4 år och uppåt. Efter föreställningen kan du vara med i en workshop kring rytm, rörelse och röst
Föreställningen spelas även den 19–22 juni, på andra platser.

Producerad av Teater Sagohuset.

Ingår i Sommarlunds program.

Fri entré.

***

This is a colourful, captivating and rhythmic show with inspiration from the famous Swedish author Lennart Hellsing’s beloved children’s books. After the show you are invited to take part in a workshop focusing on rhythm, movement and voice. From 4 years and older.

In Swedish. Free entry. Also the 19th-22nd of June, at other locations.

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Lördag 17 Juni 14:00
Lördag 17 Juni 16:00
Läs mer hos arrangören

Taggar