Sommarlund – Rendez Vous, Sardine Sauvage

Söndag 18 Juni

Fotograf: Press

Rendez Vous – en klätterdansduett av Sardine Sauvage

Tänk dig ett kärlekspar som bara kan ses en gång per år, en bestämd dag, ett bestämt klockslag och under en begränsad tid. Se på när de äntligen möts i en laddad och längtansfylld klätterdansduett på Domkyrkans vägg. Tyvärr dröjer det inte länge förrän det är dags att släppa taget igen…

Fri entré.

***

Sardine Sauvage: Rendez-Vous – A climbing dance performance
Imagine two lovers only able to meet once a year, a certain day, a certain hour, after a transformation and during a limited time. Watch their breathtaking reunion in a vertical dance performance on a facade, performed by two dancers.

Free entry.

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Söndag 18 Juni 16:00
Söndag 18 Juni 18:00
Läs mer hos arrangören