Skapa Dans – inspirationsdag

Halmstad

Lördag 9 September

Fotograf: Press

Skapa Dans är en årlig koreografitävling för unga oetablerade koreografer i åldrarna 15 till 21 år. Den regionala tävlingen i Halland kommer äga rum i början av oktober. Den 9 september finns det möjlighet för dig som är mellan 15 och 21 år att vara med på en skapa dans-inspirationsdag.

Vi kommer bjuda på workshops med grymma, professionella dansare. Marie Sol Sandberg kommer leda en workshop i jazzdans och Ida ”Inxi” Holmlund en workshop i street. Det kommer också finnas möjlighet att öva inför Skapa Dans-tävlingen och få feedback från våra workshopledare. Du är välkommen även om du inte bestämt dig om du ska vara med i tävlingen. Se detta som en dag att bli inspirerad!

Dansstudion ligger centralt i Halmstad, på Nässjögatan 6. Vi kan ordna transport till dig som bor i en annan halländsk kommun än Halmstad.

Det är gratis att delta!

Kontaktuppgifter för biljettbokning eller info:
Anmäl dig till rumfordans@regionhalland.se senast den 2 september

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Lördag 9 September 13:00 Halmstad Dansstudion
Läs mer hos arrangören