Krakel Spektakel – Teater Sagohuset

Malmö

Torsdag 17 Augusti

Fotograf: Press

”Det finns så många stjärnor. Hela himlen är full av dem på kvällen. Men det finns också andra stjärnor, speedwaystjärnor till exempel…idrottsstjärnor, glitterstjärnor att sätta i toppen på julgranen och röda julstjärnor som växer i blomkrukor. Det finns filmstjärnor och sjöstjärnor. Det finns stjärnsmällar, stjärnraketer och stjärnhus…” Ur Krakel Spektakelboken av Lennart Hellsing.

Krakel Spektakel – en rytmisk rymdbalett är ett beställningsverk av koreografen Peter Lagergren för Teater Sagohusets scenkonsttrio skådespelaren Åsa Ahlander, dansaren Åsa Hörling samt musikern Oscar Hielm och deras specialkompetens kring rytm, ljud och publiktilltal. Föreställningen är fritt baserad på Lennart Hellsings konstnärskap och karaktärer som leks fram med hjälp av rytm, dans och interaktivt skoj.

Presenteras av Teatercentrum i samarbete med Malmöfestivalen.

Ålder: Från 4 år

Längd: 60 min.

Pris: Fri entré

 

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Torsdag 17 Augusti 16:00 Malmö Barnscenen, Kungsparken
Läs mer hos arrangören