Chromatics – Graham Adey

Malmö

Fredag 8 Juni

Fotograf: Graham Adey

En duett som framförs av Khamlane Halsackda och Daniel Jeremiah Persson, regisserad av fotografen AdeY, som andas liv i diabilder.

Adeys arbete fångar ögonblick av socialt förtryck, humor, isolering, ångest och depression. Det visar att förhållandet förändras till vår miljö, men att vår miljö också anpassar sig till det som blir.

Bilderna avbildar obalanser i samhället och talar om kön, normativt beteende och om hur samhället tvingar oss välja en riktning eller väg. Motiven visar vår sårbarhet och ensamhet, våra styrkor och förväntningar och förhöjer relationen mellan kropp och rum. 

Längd: ca 20 minuter

Pris: 50 kr för Stolt Scenkonst-knappen, som sedan ger fri entré till alla föreställningar under festivalen i mån av plats.

Kontaktuppgifter för biljettbokning eller info:
Stolt Scenkonst-knappen kan köpas på plats, 50 kr. Stolt Scenkonst är en festival som vill uppleva och diskutera scenkonst av och med scenkonstnärer som alla ser världen ur en normkritisk vinkel. Vad är gestaltning av queer och HBTQIA och hur ser den ut? Upplev en festival bortom stereotyperna!

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Fredag 8 Juni 17:00 Malmö Palladium, Dansstationens studio
Läs mer hos arrangören