I’m her(e) – PotatoPotato Scenkonst

Helsingborg

Lördag 19 Maj

Fotograf: Press

Humoristisk och existentiell flickkoreografi, med projektioner och videokonst. En resa mellan olika rum. In i Aras eget flickrum, ut i Youtube-rummet och in i hennes inre mentala rum. Kanske öppnar hon nya rum i dig. En miljard följare kan inte ha fel…

Ara har skolkat väldigt länge nu. För hon har fått ett eget rum av Virginia Woolf. En miljard followers på Youtube, Musical.ly och Instagram ser vad hon gör därinne. Hon kan resa varsomhelst i världen men det behöver hon inte. Hon kan säga vad som helst men det gör hon inte. Istället sminkar hon sig och bevisar att hon är bäst i världen på lip-sync. I hennes rum kan hon göra vad som helst, för hennes rum har fler än fyra väggar.

Ålder: För barn 11 – 13 år

Pris: Gratis upp till 18 år / 120 kr per vuxen. OBS! Platsbiljett behöver bokas oavsett ålder. Max 30 bokningsbara platser per föreställning.

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Lördag 19 Maj 10:00 Helsingborg Dunkers Kulturhus Biljetter
Lördag 19 Maj 13:00 Helsingborg Dunkers Kulturhus Biljetter
Läs mer hos arrangören