Etsningar – Teresia Björk

Malmö

Fredag 5 Oktober - Lördag 6 Oktober

Fotograf: Press

Genom rörelse, ljus, projektioner och musik gestaltas en av Sveriges största modernistiska konstnärer, Siri Derkert (1888–1973). Verket är skapat av koreografen och dansaren Teresia Björk i nära samarbete med kompositören Martin Landqvist, som också spelar live på scenen.

Etsningar kretsar kring Siri Derkerts kärlek till sina barn, hängivelsen till konsten och de tunga motgångar hon fick uppleva som progressiv, kvinnlig konstnär.

Teresia Björk har under 6 år arbetat med en trilogi om Siri Derkert, där Etsningar är det tredje verket. Teresia återanvänder minnen och material från de tidigare verken Without Name och Vi-We-Nous som en sammanfattning av vad trilogin kom att handla om.

Längd: 50 min utan paus

Pris: 120 / 160 kr.

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Fredag 5 Oktober 19:00 Malmö Bastionen, Norra Vallgatan 28 Biljetter
Lördag 6 Oktober 19:00 Malmö Bastionen, Norra Vallgatan 28 Biljetter
Till Biljettförmedling Läs mer hos arrangören