#FOMO – Hungry Sharks

Turnerande föreställning

Tisdag 18 September - Torsdag 20 September

Fotograf: Andrea Macchia

Streetdans i cyberspace

Tekniken avancerar, blir snabbare och förbättras. Strömmen av information tilltar kontinuerligt och vi skapar ständigt nya nätverk med oändliga möjligheter. I vår samtid kan vi nås var som helst, när som helst, både till vår för- och nackdel. Vad driver oss att oavbrutet kolla våra smartphones och vilken betydelse har vår virtuella profil i verkligheten?

#FOMO (fear of missing out) är en dansteaterföreställning som bottnar i dansstilar så som breaking, locking och hiphop. Här djupdyker fem streetdansare in i cyberspace och upplever dess positiva likväl som negativa aspekter. Hur ska vi egentligen förhålla oss till nätet?

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Tisdag 18 September 19:30 Kungsbacka Kungsbacka Teater Biljetter
Torsdag 20 September 19:00 Falkenberg Falkhallen Biljetter
Läs mer hos arrangören