KURR med Bugaku – In-discourse

Malmö

Lördag 11 Augusti

Fotograf: In-discourse

Skärmen slocknar, musiken slutar och groovet är borta! I mötet med den blyga fisken, det rytande lejonet och den flyktiga fågeln förvandlar den äventyrliga Bugaku det vardagliga tråket till ett magiskt dansäventyr för att inse att groovet fanns där hela tiden, i kroppen, i teckningarna och den magiska I-padden!

Rörelse, musik och rytm blir kreativa verktyg i barns språkutveckling. Genom att sätta ljud på rörelse, eller ett visuellt spår till ljuden skapar koreografen Emma Ribbing en unik dialog mellan scen och publik. Föreställningen mynnar ut i en kreativ workshop där barn och vuxna får göra egna dansspår i färg, följa dem och skapa sina personliga visuella äventyr.

Längd: 60 min

Pris: Fri entré, Malmöfestivalen

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Lördag 11 Augusti 16:00 Malmö Barnlandet scenen, Slottsparken. Malmöfestivalen
Läs mer hos arrangören