People what people – Compagnie Vilcanota

Turnerande föreställning

Torsdag 4 Oktober - Tisdag 9 Oktober

Fotograf: Alain Scherer

Kalejdoskopisk scenmagi i en evigt snurrande värld.

I Cie Vilcanotas verk People what people? bildar sju dansare oavbrutna sammansättningar av mönster och formationer. Likt pärlor i ett kalejdoskop förändras scenbilden i takt med deras förflyttningar och relationer till varandra. Gemensamt skapar de ett universum, planeter som kretsar kring varandra och yra virvelvindar som ibland dröjer kvar i ett stilla sus. Med ständig inverkan på den andre, oavbrutet påverkade av varandra är People what people? en applicerbar symbol som skulle kunna representera rymden, människan eller livet självt.

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Torsdag 4 Oktober 19:00 Halmstad Halmstad Teater Biljetter
Tisdag 9 Oktober 19:30 Kungsbacka Kungsbacka Teater Biljetter
Läs mer hos arrangören