Danssnack – Åsa Söderberg & Mira Helenius Martinsson

Malmö

Tisdag 9 April

Fotograf: Skånes Dansteater

Ett samtal mellan Skånes Dansteaters avgående konstnärliga ledare Åsa Söderberg och tillträdande Mira Helenius Martinsson.

Sommaren 2019 tillträder Mira Helenius Martinsson som konstnärlig ledare för Skånes Dansteater. Åsa Söderberg tackar för sig efter tolv år som konstnärlig ledare och VD. Möt Åsa och Mira i ett samtal om dansen, teatern, minnen och förhoppningar.

”För mig är publiken alltid i fokus. Att få beröra och inspirera, överraska och utmana.” Åsa Söderberg

”Skånes Dansteaters professionella rykte kopplas till välbesökta föreställningar, spännande samarbeten och koncept, fantastiska dansare och en mångsidig dialogverksamhet. Det är utan tvekan en utmaning men också en stor glädje att få fortsätta att utveckla Skånes Dansteater efter Åsa Söderberg och hennes framgångsrika år som ledare.” Mira Helenius Martinsson

Längd: 60 minuter

Pris: Fri entré. Ingen föranmälan behövs.

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Tisdag 9 April 19:00 Malmö Skånes Dansteater
Läs mer hos arrangören