Shapes – Memory Wax & Danza Teatro Retazos

Turnerande föreställning

Onsdag 4 September - Lördag 21 September

Fotograf: Javier Garcia

Poetiskt verk som utforskar förhållandet mellan form och innehåll, för att identifiera mönster, hitta mening och skapa relationer. Om livets ögonblick och dess oundvikliga transformation till något annat, former som ständigt byter skepnad. Hur påverkar vi varandra när varje människa har behov av både tillhörighet och frihet?

Shapes hyllar mötet mellan människor som en unik, värdefull händelse i koreografi av Miguel Azcue i samarbete med Johanna Jonasson, dramaturg Isabel Bustos, ljusdesigner Stefan Bolliger och kostymör Aleida Carrasco.

2019 firar danskompaniet Memory Wax sitt 15-års jubileum. En viktig del av kompaniets verksamhet är det internationella samarbetet med danskompaniet Danza Teatro Retazos baserade i Havanna, Kuba. Memory Wax firar sitt jubileum med Sverigepremiären av deras tredje samproduktion Shapes.

Målgrupp: Ungdomar från 13 år och vuxna

Längd: 50 min

Pris: 160 / 120 / 50 kr.

Kontaktuppgifter för biljettbokning eller info:
Kristianstad och Ystad har biljettsläpp under augusti.

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Onsdag 4 September 19:00 Lund Lunds Stadsteater Biljetter
Fredag 6 September 19:30 Malmö Palladium, Dansstationen Biljetter
Söndag 8 September 16:00 Kristianstad Kulturkvarteret Biljetter
Lördag 21 September 19:00 Ystad Ystads Teater Biljetter
Läs mer hos arrangören