Hemma hos dig med Carl Olof – Carl Olof Berg

Lund

Måndag 2 December - Fredag 6 December

Fotograf: Erik Lindvall

RESTERANDE FÖRESTÄLLNINGAR MED CARL-OLOF BERG I LUND ÄR TYVÄRR INSTÄLLDA


 

Låna hem koreografen Carl Olof Berg! Mot en kopp kaffe och ett vänligt bemötande, får du ta del av en professionell föreställning i hemmets trygga vrå.

Se den offentliga föreställningen Spänsta med Birgitta den 2 december på Stadsbiblioteket ELLER gör ett hemlån av någon av enmansföreställningarna i projektet Hemma hos dig med Carl Olof Berg under perioden 3-6 december.

Carl Olof Berg har uppträtt i över 200 villor, studentrum och lägenheter runt om i Sverige. Hemma hos dig med Carl Olof är gemytlig scenkonst för soffpotatisar, festfixare, kulturnördar och folk i största allmänhet.

Vilken föreställning vill du låna hem?

Välj mellan 3 olika föreställningar att låna hem: 

Guidad visning: Föreställningen Guidad visning förflyttar oss till Rikssalen på Stockholms slott, det ekofria rummet på forskningslaboratoriet och läderklubben i en källare. I en berättelse om storslagna arv, tystnadskultur och sexualitet tar Carl Olof med dig på en resa genom olika herrklubbar. En föreställning om hur omgivningen formar våra kroppar, ofta på liv och död, om att kliva upp på tronen och samtidigt abdikera. Rekommenderad lägsta åldersgräns: 15 år Längd: 30 minuter

Popquiz: Gissa loss på årtal, titlar, låtskrivare och artister. Föreställningen Popquiz kan lånas hem om du har ett ostämt piano (ej synth eller keybord). Vilka skrev egentligen Madonnas Like a virgin och vilket år kom den ut? Ledtråd: detta quiz består endast av poplåtar skrivna av män. För varje rätt svar flyttas du närmare pianot och Carl Olofs enmanscoverband ”Bögen”. Den som lånar hem popquizet får önska en låt i förväg som sedan blir del av tävlingen.

Prinsessgympa Spänsta med Birgitta: Hennes Kungliga Höghet Birgitta från motions- och bantningsprogrammet på LP som hon gav ut 1967 i samarbete med veckomagasinet ”Husmodern”, illustrationer och jazzmusik av Harry Arnold. 50 år tidigare, i en annan del av världen, ville dansrebellen Isadora Duncan befria och stärka den kvinnliga kroppen genom sin lyriska dans. I Prinsessjympan Spänsta med Birgitta möter du tre historiska sätt att disciplinera den kvinnliga kroppen. Välj själv om du vill vara med och spänsta, ingen tidigare erfarenhet krävs.

Mer info om hemlånet finns här:
Så här går ett hemlån till (pdf)

Tveka inte. Boka ditt hemlån på telefon 0769-45 44 44.

Arrangeras av Riksteatern Lund.

Längd: Föreställning på Stadsbiblioteket 60 minuter. Hemma hos dig 30 minuter.

Pris: Hemlån är kostnadsfritt. Mot en kopp kaffe och ett vänligt bemötande får du ta del av en professionell föreställning i hemmets trygga vrå.

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Måndag 2 December 18:00 Lund Stadsbiblioteket i Lund
Tisdag 3 December 12:00 Lund Hemma hos dig!
Tisdag 3 December 19:00 Lund Hemma hos dig!
Onsdag 4 December 12:00 Lund Hemma hos dig!
Onsdag 4 December 19:00 Lund Hemma hos dig!
Torsdag 5 December 12:00 Lund Hemma hos dig!
Torsdag 5 December 19:00 Lund Hemma hos dig!
Fredag 6 December 12:00 Lund Hemma hos dig!
Fredag 6 December 19:00 Lund Hemma hos dig!
Läs mer hos arrangören