Den kosmiska havsträdgårdspassagen

Varberg

Lördag 7 Mars

Två bebisar kryper i ett färgglatt fantasilandskap.Fotograf: Johanna Kallin

Upplev något unikt tillsammans med din bebis!

Den kosmiska havsträdgårdspassagen är en magisk värld av ljud, ljus och rörelse. En dansföreställning och installation för barn i åldrarna 2-18 månader. Här får bebisarna, med alla sina sinnen, upptäcka och bli medskapare av ett förunderligt universum. De kan röra sig, observera och utforska verket på sina egna villkor. Ljud, ljus och rörelse skapar ett flöde av förändringar och kontraster.

Koreografen Peter Mills har tillsammans med dansaren Rachel Tess och scenografen Marta Cicionesi skapat en upptäcktsfärd genom rymden, under havsytan och andra fantasifulla världar. Föreställningen bygger på kunskap om spädbarns sätt att förstå och samspela med sin omvärld. Därför är det deras intuition och nyfikenhet som ger impulser åt dansarna.

Verket rymmer upp till 12 bebisar per föreställning, med två medföljande vuxna per barn.

Biljetterna är kostnadsfria. Observera dock att fribiljetten måste bokas och att antalet platser i lokalen är begränsad. Först till kvarn!

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Lördag 7 Mars 11:00 Varberg Kulturhuset Komedianten - Lilla Teatern Biljetter
Lördag 7 Mars 14:00 Varberg Kulturhuset Komedianten - Lilla Teatern Biljetter
Till Biljettförmedling Läs mer hos arrangören