Chromatics – AdeY

Malmö

Fredag 22 Maj - Lördag 23 Maj

Fotograf: AdeY

Dansverk med den dansande kroppen ur ett fotografiskt perspektiv med musik av SØS Gunver Ryberg.

Intensiv resa i fysisk utmattning och mänsklig kontakt. Du är betraktaren, men samtidigt den som blir betraktad.

Två performers på scen, sårbara för publiken och omgivna av diaprojektorer, utmanar tankar om nakenhet. Publiken bjuds in att uppleva den nakna kroppen från alternativa perspektiv, som uppmärksammar den mänskliga kroppens komplexitet och verklighet.

Verkets enkelhet skapar en kraftfull sårbarhet på för dansarna. De rör sig längre och längre in i utmattning med rörelser som blir gradvis mer intensiva – en enkel handskakning förvandlas till danser som är ömsom aggressiva, ömsom kärleksfulla, ömsom sorgliga. Det är en orädd konfrontation som drabbar åskådaren samtidigt som den uttrycker hela den mänskliga naturens komplexitet.

Pris: 120 / 165 kr.

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Fredag 22 Maj 18:30 Malmö Inkonst Biljetter
Lördag 23 Maj 22:30 Malmö Inkonst Biljetter
Läs mer hos arrangören