Svansjön – Moskvateatern / Sia Worldstars

Malmö

Söndag 10 Maj

Fotograf: Press

I föreställningen Moskvateatern Den klassiska baletten presenteras balettföreställningen Svansjön av Pjotr Tjajkovskij.

Historien om den förhäxade svanprinsessan som bara kan befrias från den ondskefulle Trollkarlens trolldom genom äkta kärlek. Siegfried förväntas gifta sig med en passande flicka för att föra sin dynasti vidare. Han förälskar sig inte i någon av de flickor som skulle vara ett bra parti, utan i en främmande flicka, Odette, som förtrollar honom med sin skönhet. Siegfried svär Odette evig kärlek. Den förbannelse som vilar över Odette, gör att hon bara kan ta mänsklig form under några timmar varje natt. Den ondskefulle trollkarlen ser sin chans, han låter sin egen dotter gå på fest på slottet i Odettes skepnad för att lura prinsen.

Moskvateaterns klassiska balett-repertoar leds av Elizaveta Nebesnaya.

Musiken till föreställningen är förinspelad.

Arrangör: Sia Worldstars

Rekommenderad ålder: Från 7 år

Längd: ca 2 timmar och 30 minuter inklusive paus

Pris: 390 – 640 kr.

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Söndag 10 Maj 15:30 Malmö Malmö Live Biljetter
Söndag 10 Maj 19:30 Malmö Malmö Live Biljetter
Läs mer hos arrangören