The Viral Dance – Ludvig Daae/Joanna Nordahl

Malmö

Söndag 11 Oktober - Måndag 12 Oktober

Fotograf: Chrisander Brun

Vi blir mer och mer medvetna om internets snabba spridning. En artikel, dansvideo, sång eller idé kan nå miljontals människor på bara några minuter. Detta fenomen kallas att ”bli viral” – men hur kommer det sig att vissa saker blir virala och andra inte? Med ”The Viral Dance” fortsätter Daae/Nordahl att undersöka innebörden av att vara människa i vårt moderna samhälle.

Längd: 120 minuter

Under höstens visningar på Dansstationen kommer man att ha en sittning anpassad till COVID-19. Det är för närvarande en publikgräns på 50 personer per föreställning och en placering med rekommenderad fri yta per person.

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Söndag 11 Oktober 18:00 Malmö Dansstationen Biljetter
Måndag 12 Oktober 19:00 Malmö Dansstationen Biljetter
Till Biljettförmedling Läs mer hos arrangören

Taggar