Duende – Linda Blomqvist (flyttad!)

Malmö

Onsdag 28 April - Torsdag 29 April

Duende är stunder då något utöver det vanliga gör sig närvarande. Ett tillstånd som känns extremt påtagligt men som ofta är svårt att sätta ord på; det befinner sig nämligen utanför språket och är det där magiska som kan uppstå i en estetisk upplevelse då allting är förhöjt och närvarande just där och då i stunden.

Föreställningen är flyttad till 28-29 april 2021! 

Föreställningen samproduceras av Slingan – Dansstationen, MDT och Atalante.

Under höstens visningar på Dansstationen kommer man att ha en sittning anpassad till COVID-19. Det är för närvarande en publikgräns på 50 personer per föreställning och en placering med rekommenderad fri yta per person.

Det kommer att vara numrerade platser med fri stol bredvid, framför och bakom den sittande.

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Onsdag 28 April 19:30 Malmö Dansstationen Biljetter
Torsdag 29 April 18:00 Malmö Dansstationen
Till Biljettförmedling Läs mer hos arrangören

Taggar