Dansworkshop med Anette Jellne på Dunkers Kulturhus

Helsingborg

Lördag 14 November

Fotograf: Press

Vårens stora succé med dansworkshop är tillbaka på Dunkers Kulturhus i höst. Dunkers danstillfällen passar alla från 13 år till pensionär. I höst kommer tre erfarna dansare och koreografer från Skånes dansteater, Black Box Dance Company och Dansstudion. Alla är välkomna. Även du utan förkunskaper och du som dansat en hel del. Alla deltar efter egen förmåga!

I Anette Jellnes workshop utforskar deltagarna de metoder som Marina Mascarell har använt för att skapa föreställningen Second Landscape (en föreställning som kommer att gästspela på Helsingborgs stadsteatern under våren 2021) för Skånes Dansteaters dansare. Temat är lekfullhet och under workshopen kommer deltagarna att få improvisera en hel del.

Fri entré. Av säkerhetsskäl är det max 15 deltagare per workshop. Längd: 2 timmar.

Kontaktuppgifter för biljettbokning eller info:
irene.grahn@helsingborg.se

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Lördag 14 November 13:00 Helsingborg Dunkers kulturhus
Läs mer hos arrangören