Love Walks – Mold

Halmstad

Onsdag 4 November - Torsdag 5 November

Fotograf: Trinidad Carrillo

Upplev en stadsvandring i Halmstad på ett annorlunda sätt.

Love walks är en koreograferad promenad utomhus i staden. Bakom verket står scenkonstkollektivet Mold som arbetar med scenkonst utifrån rumslig gestaltning och koreografisk rörelse. Under Love walks guidas vi genom inre rum och rum för möte med andra. I specifika situationer kring kärlek undersöker vi tillsammans vad kärlek kan vara och hur det kan uppstå kärlek.

Det kostar inget att delta, men det är ett begränsat antal platser. Endast föranmälan. Mötesplats meddelas vid bekräftelse på anmälan. Kom i god tid, senast 17.45. Du får låna en anorak och hörlurar som du använder under stadsvandringen. Kläder efter väder.

Kontaktuppgifter för biljettbokning eller info:
bokning@hallandskonstmuseum.se eller 035-16 23 00

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Onsdag 4 November 18:00 Halmstad Hallands konstmuseum
Torsdag 5 November 18:00 Halmstad Hallands konstmuseum
Läs mer hos arrangören