Yebo Yes! – Afia – INSTÄLLT

Malmö

Fredag 26 Mars

Fotograf: Zivanai Matangi

Med massiv energi, snabba fötter och råstyrka har dansstilen pantsula utvecklats till ett politiskt och socialt uttryck för den svarta befolkningen i de sydafrikanska kåkstäderna. YEBO YES! levandegör dansstilen och bär dess historiska kraft ut på de svenska vägarna. I föreställningen möter vi fem dansare – Sibusiso, David och Gugu från Sydafrika, som alla lever och andas Pantsula samt svenska Theresa och Joanna, koreografer och grundare av numera Malmöbaserade Afia. 

Under vårens visningar på Dansstationen anpassas sittningen till rådande rekommendationer kring COVID-19. 

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Fredag 26 Mars 19:30 Malmö Dansstationen, Palladium Biljetter
Till Biljettförmedling Läs mer hos arrangören