homo(sapiens) av Karolin Kent -LIVESTREAM

Online

Onsdag 10 Mars - Söndag 14 Mars

Fotograf: Donovan Von Martens
Halländsk dansplattform är kvällen då Rum för Dans presenterar verk av halländska danskonstnärer. homo(sapiens) av danskonstnären Karolin Kent sänds live onsdag 10 mars kl 19, men inspelningen finns kvar och tillgänglig att se till och med söndag 14 mars.
homo(sapiens) är ett visuellt och kroppsligt verk genomsyrat av autenticitet och där polariteter samexisterar. Verket diskuterar relationen mellan identitet och prestation genom att utforska mänskliga basala somatiska processer. homo(sapiens) ifrågasätter prestationssamhället där prestation har blivit vår identitet och varandet, det mänskliga, har glömts bort.

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Onsdag 10 Mars 19:00 Online Vimeo
Torsdag 11 Mars 00:00 Online Vimeo
Fredag 12 Mars 00:00 Online Vimeo
Lördag 13 Mars 00:00 Online Vimeo
Söndag 14 Mars 00:00 Online Vimeo
Läs mer hos arrangören