Dansworkshop: Sunday Views (Zoom)

Online

Söndag 14 Mars

Fotograf: Thomas Zamolo

Prova att dansa material ur dansföreställningen The View From Here tillsammans med Skånes Dansteaters dansare Yiorgos Pelagias. Nya dansföreställningen The View From Here av koreografen Tilman O’Donnell är ett lapptäcke av koreografiska skisser och lager på lager av korsande linjer, av klotter och exakta penseldrag. Som i lika stor utsträckning kartlägger och stökar till. Med en enkel grund i tankar kring att anlända och lämna utforskas ett rum och objekten däri.

Sunday Views ges via Zoom. Anmäl dig till workshopen via e-post (se nedan) så får du Zoom-länken skickad till dig.

Kontaktuppgifter för biljettbokning eller info:
dialog@skanesdansteater.se

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Söndag 14 Mars 14:00 Online Skånes Dansteater / Zoom
Läs mer hos arrangören