Digital danscirkel (Zoom)

Online

Torsdag 18 Mars

Fotograf: Press

I dessa pandemitider, när scenkonsten blir digital, är det svårt att dela och reflektera över sin dansupplevelse med andra. Därför startar nu Skånes Dansteater en digital danscirkel som utgår från vårens dansföreställningar. Den första danscirkelträffen fokuserar på föreställningen Remind me I’m not Dead. Efter sista föreställningen finns möjligheten att mötas online via Zoom för att diskutera tankar och upplevelser av föreställningen. Samtalet är spontant och informellt och leds av Tanja Mangalanayagam, projektledare på Skånes Dansteater.

Längd: Ca 60 minuter.

Maila Skånes Dansteater (se nedan) så får du en Zoom-länk skickad till dig. Medverkande kostar ingenting utöver biljettpriset till ”Remind me I’m not Dead”.

Kontaktuppgifter för biljettbokning eller info:
dialog@skanesdansteater.se

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Torsdag 18 Mars 20:00 Online Skånes dansteater / Zoom
Läs mer hos arrangören