The View From Here (ny livestream!)

Online/Malmö

Onsdag 14 April - Söndag 18 April

Fotograf: Thomas Zamolo

The View From Here är en dansföreställning av koreografen Tilman O’Donnell, som nu kan streamas på nytt. Föreställningen leker med begreppen entré och sorti. Den enkla handlingen att komma in på scenen – och att lämna den – sätts i fokus, spegelvänds och dirigeras om. Ett upprepat kommande och gående som utvidgar marginalernas rytm och drar in den till mitten av scenen. ”Hur formar världen sig själv och hur får jag omfamna dess rörelse?”

Längd: Ca 55 minuter.

Köp biljett till det föreställningsdatum som du vill se. Du kan köpa biljett senast 4 timmar innan föreställningen. På föreställningsdagens morgon får du lösenord till streamingen via e-post (dubbelkolla gärna bland din skräppost).

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Onsdag 14 April 19:00 Online/Malmö Livestream/Skånes Dansteater Biljetter
Söndag 18 April 18:00 Online/Malmö Livestream/Skånes Dansteater Biljetter
Till Biljettförmedling Läs mer hos arrangören