Body Tensions + Möt MARC

Knislinge

Lördag 24 April - Söndag 25 April

Fotograf: Jens Lundberg

Milvus Artistic Research Center bjuder in till en helgs program på Knislinges gamla skofabrik. Helgen den 24-25 april återuppväcks skofabriken med en ny utställning av den Vanåsbaserade, svenske konstnären Jens Lundberg, samt en visning av den Stockholm baserade walesiska dansaren och koreografen Siriol Joyner.

Lundbergs utställning är öppen för allmänheten. Joyners visning är begränsad till åtta personer och kan endast ses genom bokning. Platserna fylls enligt “först till kvarn”- principen. De som är intresserade av att närvara ombedes boka med sitt och sitt sällskaps namn via mail (se adress nedan).

Body Tensions ges lördag 24/4 och söndag 25/4 kl 11-17. Joyners visning ges endast lördag 17-18.

Kontaktuppgifter för biljettbokning eller info:
info@milvusart.se

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Lördag 24 April 11:00 Knislinge Milvus Art Research Center
Söndag 25 April 11:00 Knislinge Milvus Art Research Center

Taggar