VARDAGSRUMMET

Vessigebro

Lördag 31 Juli

Vardagsrummet är en mötesplats i naturen, på Wu ArtSpace i Sjönevad.

I år bjuder vi in till picknick där du tar med en egen picknickkorg, sedan umgås och njuter vi av olika konst/kulturinslag. Träffa nya och gamla personer och upplev något som du kanske inte gjort innan under ett och samma tak.

Fågelbo residens – performance / visuel konst / musik

Nathalie Alfonso (USA), Jenny Larsson (Sverige),
Combi Cats med Diana Rönnberg och Kordian Rönnberg (polsk-svensk duo)

Fyra konstnärer med olika bakgrund och konstnärliga områden möts för att skapa något unikt i några veckor hos oss. De presenterar utfallet av deras konstnärliga process för oss under VARDAGSRUMMET som kan mynna ut i en performance, föreställning, utställning, videoverk eller liknande. Konstnärer som medverkar är Nathalie Alfonso (Visuell konstnär USA), Jenny Larsson (Danskonstnär, Halland, Sverige) och Combi Cats med Diana Rönnberg och Kordian Rönnberg (Musiker/, Visuell konst polsk-svensk duo, Halland) Residensprogrammet Fågelbo residens som arrangeras i samarbete med Wildbeast Collective.

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Lördag 31 Juli 16:00 Vessigebro Wu ArtSpace Biljetter
Till Biljettförmedling Läs mer hos arrangören