Repetition: Out of the Blue

Malmö

Torsdag 28 Oktober

Fotograf: Jubal Battisti

Kika in på repetitionerna och se en del av det intensiva arbetet inför vinterns stora dansupplevelse på Malmö Opera, Skånes Dansteaters nya dansföreställning Out of the Blue. Till denna dansföreställning skapar Anouk van Dijk ny koreografi för alla våra sexton dansare till musik skapad av såväl Bach som BJÖRK. Följ deras arbete inför den kommande världspremiären.

Längd: ca 60 minuter.

Biljetterna är gratis men förhandsbokning krävs (klicka på biljettlänken). Det går också att följa repetitionen via live-stream (kontakta Skånes Dansteater via uppgifter nedan så erhåller du en VIMEO-länk). 

Kontaktuppgifter för biljettbokning eller info:
dialog@skanesdansteater.se / 0703-44 58 11

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Torsdag 28 Oktober 19:00 Malmö Skånes Dansteater Biljetter
Till Biljettförmedling Läs mer hos arrangören

Taggar