Thank You Very Much

Malmö

Torsdag 11 November - Fredag 12 November

Fotograf: Press

Thank You Very Much är dansföreställning inspirerad av imitatörernas glittriga universum. Koreografen Claire Cunningham och några av Europas främsta dansare med funktionsvariation välkomnar dig till en kväll på Skånes Dansteater i det glittriga och mystiska universum befolkat av imitatörer. Med glimten i ögat, briljans och ett oemotståndligt soundtrack utforskar Thank You Very Much vår bild av normalitet och hur våra kroppar ska vara.

Längd: ca 90 minuter. Rekommenderas från 16 år.

Föreställningen är en del av Dansfunk 3.0.

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Torsdag 11 November 19:00 Malmö Skånes Dansteater Biljetter
Fredag 12 November 19:00 Malmö Skånes Dansteater Biljetter
Till Biljettförmedling Läs mer hos arrangören

Taggar