INSTÄLLT: Bättre folk – Hagar Malin Hellkvist Sellén

Malmö

Tisdag 8 Februari

Fotograf: Johan Gunseus

Bättre folk har sin utgångspunkt i det gränsland där mänskliga värderingar förhandlas. Verket är en kraftfull uppgörelse med våra föreställningar om det möjliga. Det ställer gång på gång den allvarliga frågan om var gränsen går för vad som är möjligt, verkligt och genomförbart. Koreografen Hagar Malin Hellkvist Sellén/MHS intresserar sig inte för iscensättningar utan ser till att företeelser blir till.

Längd: ca 80 minuter.

Ljudvolymen i föreställningen är avsedd för personer över 12 år.

Föreställningen är INSTÄLLD pga. sjukdom.

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Tisdag 8 Februari 19:30 Malmö Dansstationen/Palladium Biljetter
Till Biljettförmedling Läs mer hos arrangören

Taggar