P. Tjajkovskij – Det bästa ur Svansjön och andra klassiska balettmästerverk

Malmö

Söndag 8 Maj

Fotograf: Press

Baletten Svansjön berättar om kampen för kärlek och lycka mot mörka krafter, om kärlek som är den högsta manifestationen av mänsklighet. I denna föreställning visas det bästa ur Svansjön och berätta den rörande romantiska historien om prins Siegfried, Odette och Odile, om kärlek och tillit enligt de bästa traditionerna i klassisk balett. I föreställningen kommer också enastående europeiska balettsolister att framföra ikoniska exempel på Marius Petipas koreografi.

Längd: ca 2 timmar inkl. paus.

 

 

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Söndag 8 Maj 15:30 Malmö Malmö Live Biljetter
Söndag 8 Maj 19:30 Malmö Malmö Live Biljetter
Till Biljettförmedling Läs mer hos arrangören

Taggar