The Creative Bubble – Freestyle Phantatix

Malmö

Torsdag 25 Augusti - Onsdag 24 Augusti

2021 genomförde Freestyle Phanatix tillsammans med 28 artister i ett kreativt projekt under förutsättningen att alla artister frivilligt isolerades för att jobba endast med varandra. I projektet undersöks vad som händer när artister, musiker, skådespelare och andra kreativa människor bor ihop under en intensiv tid. Hur påverkar isolering både personerna individuellt och hur påverkas gruppdynamiken? Vilka kreativa utlopp ger det att isolera artister utan något att göra?

Nu i år 2022 genomförs en ny Kreativ Bubbla! Denna gång är målet en performance som ska framföras 22-26 aug i Kuben på Malmö Live.

Om Creative Bubble Performance På scenen 16 artister i en performance som spänner konstarter, uttryck och kreativitet. Konstnärlig bredd och kulturell vidd vässas till sin spets för att skapa intryck, upplevelse och en aldrig tidigare skådad föreställning.

Allt som sker på scenen skapas under en intensiv kreativ process där artisterna får och ska använda sitt bästa och yttersta i en kombination med varandra; sammanhållning, symbios och samarbete över konstformers gränser och etniska och kulturella gränser. I föreställningen används olikheter och motpoler för att skapa en helt unik upplevelse för både publik och medverkande artister.

Regi & Koreografi utgår från att inget är omöjligt; artisternas individuella genre och uttryck kommer att blandas och sättas in i en föreställning som tar fram, gör plats för och kräver det bästa av varje enskild artist.

Vi kommer att få se och höra; Hip Hop, Street, Modern, Afro, Latin, Raggaton, Whacking, Locking, Breakdance, Akrobatik, Spoken Word, Rap, Beatboxing, Musik och Sång.

Kontaktuppgifter för biljettbokning eller info:
biljettcenter@malmolive.se

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Torsdag 25 Augusti 19:00 Malmö Malmö Live, Kuben Biljetter
Fredag 26 Augusti 19:00 Malmö Malmö Live, Kuben Biljetter
Onsdag 24 Augusti 19:00 Malmö Malmö Live, Kuben Biljetter
Till Biljettförmedling Läs mer hos arrangören

Taggar