Dansworkshop: Sunday Zero

Malmö

Söndag 9 Oktober

Dansa material ur Johanna Nuutinens nya dansverk Zero-Zero som har premiär i vår dansföreställningFRANZÉN/NUUTINEN.

I Zero-Zero tittar Johanna Nuutinen på hur små fragment av kunskap får bygga hela vår världsbild. Ge oss illusioner om en verklig ordning. Hur vi fylls av längtan efter något som hela tiden faller oss ur händerna.

I denna dans- och koreografiworkshop får du möjlighet att prova material ur Zero-Zero. Tillsammans med vår dansare Ange-Clémentine Hiroki får du inblickar i hur koreografin vuxit fram och vilka metoder som använts.

Kontaktuppgifter för biljettbokning eller info:
dialog@skanesdansteater.se

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Söndag 9 Oktober 11:00 Malmö Skånes Dansteater Biljetter
Till Biljettförmedling Läs mer hos arrangören

Taggar