Skapa dans 2022 – Skåne

Malmö

Lördag 15 Oktober

Fotograf: David Thibel

Skånefinal i Sveriges tävling SKAPA DANS för koreografer 14-22 år.

Denna kväll riktar vi allt strålkastarljus på morgondagens koreografer! I den nationella koreografitävlingen SKAPA DANS möts unga dansare för att visa upp sin kreativitet och dansskapande för publik och möta andra unga koreografer.

Tävlingen består av regionala delfinaler där den vinnande koreografin går vidare till riksfinalen i Stockholm. Tävlingens syfte är att uppmuntra dansskapande hos unga och visa den fantastiska kreativitet, kompetens och kunnande som finns.

Kontaktuppgifter för biljettbokning eller info:
info@skanesdansteater.se

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Lördag 15 Oktober 18:00 Malmö Skånes Dansteater Biljetter
Till Biljettförmedling Läs mer hos arrangören

Taggar