STOP OP, HOP – GAZART

Malmö

Lördag 19 November

Stop op, hop – en ordlös föreställning om gravitation

Stop op, hop är en sinnlig och fantasifull föreställning för de allra minsta som utforskar gravitation, rörlighet och rörelse. I ett universum av ballonger och bollar, klumpiga clownkaraktärer och fantasifulla kostymer, utforskar dansarna hur saker kan rulla och ramla, stiga och falla och hur gravitationen sätter allt runtomkring oss i rörelse.

I ett lätt och lekfullt universum möter vi en fingerfärdig och nyckfull dansare och ett mjukt barn med en stor, rund mage. Tillsammans utforskar de ett cirkusinspirerat universum, fyllt med trolleri och magi. Det är en värld som öppnar sig för förundran av upp- och nedgångar och tyngdkraften.

Här möter barnen tumlarens tunga kropp, dansarens lätta rörelser och allt som gravitationen kan sätta igång. Bollar rullar från golvet, studsar och faller ner igen innan allt står stilla… ett ögonblick. Låt spelet börja; Stop op, hop!

Kontaktuppgifter för biljettbokning eller info:
info@dansstationen.nu

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Lördag 19 November 14:00 Malmö Dansstationen Biljetter
Till Biljettförmedling Läs mer hos arrangören

Taggar