Håll om mig!

Malmö

Söndag 19 Februari

Fotograf: Ida Hesselmark

Vad är det som får oss att känna oss trygga? Hur ser vi på människans behov av att bli sedd och ta plats? Hur bygger vi förtroende för vår omgivning?

Genom närvaro, lyssnande och gensvar utforskar vi olika former av närhet. Det som får oss att krypa in och ut ur vårt skal, lyfta vårt trygga täcke och våga komma närmare. I en trio bestående av två dansare och ett gigantiskt täcke skapar vi drömlandskap där vi undersöker hur vi speglar oss i varandra och hur det påverkar vilka vi vågar vara. Håll om mig är en mjuk inbjudan till att se varandra. Med föreställningen vill vi möta publik över generationer och bjuda på en minnesvärd upplevelse som berör och förmedlar vikten av att känna tacksamhet för varandra.

 

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Söndag 19 Februari 14:00 Malmö Barnens scen Biljetter
Till Biljettförmedling Läs mer hos arrangören

Taggar