TÅR – Kroppsklubben

Malmö

Torsdag 2 Mars - Lördag 4 Mars

Fotograf: Graham Adey

Befria våra tår – nu är det vår! En nyskriven dansföreställning för de yngsta barnen av Malmögruppen Kroppsklubben

TÅR är en finurlig dansföreställning där vi tår äntligen får vända upp och ner på kroppens hierarkier och sätta oss som alltid är längst ner högst upp i ljuset. Vi trippar, tassar, valsar, balanserar, hasar, ålar och rullar oss fram. Vi spelar instrument och har en egen DJ som spelar våra strängar, våra toner och vårt beat. Vi är individer men också alltid ett kollektiv, en och en men ständigt i kontakt med våra nära o kära. TÅR som efter vi lärt oss gå, balanserar och bär oss genom livet, tar oss nu ner på jorden, får luft under vingarna och flyger ut på dansgolvet! TÅR dansas av två dansare och tjugo tår till specialkomponerad musik inspelad av tårna.

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Torsdag 2 Mars 09:30 Malmö Barnens scen Biljetter
Torsdag 2 Mars 10:45 Malmö Barnens scen Biljetter
Fredag 3 Mars 09:30 Malmö Barnens scen Biljetter
Fredag 3 Mars 10:45 Malmö Barnens scen Biljetter
Lördag 4 Mars 11:00 Malmö Barnens scen Biljetter
Lördag 4 Mars 13:00 Malmö Barnens scen Biljetter
Till Biljettförmedling Läs mer hos arrangören

Taggar