The Dropouts – Skånes Dansteater

Malmö

Lördag 4 Mars - Lördag 30 September

Fotograf: Jacob Stage

Välkommen till Skånes farligaste cirkus och en ny dansföreställning av Jo Strømgren.

Det är inte lätt att göra cirkus. Oftast får bara de som gör samma gamla nummer, på samma gamla sätt, vara med i gänget och bli artister. De som tänker annorlunda måste sluta och bli något annat. Men inte nu längre!

Skånes farligaste cirkus har anlitat de ovanligaste talangerna och skapat en föreställning där allt kan hända. För visst är det mycket mer spännande att se lejonet som äter sin tämjare, knivkastaren som träffar sin assistent och akrobaten som faller i golvet. På riktig cirkus handlar det inte om att vara bäst, utan om att vara modigast.

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Lördag 4 Mars 18:00 Malmö Skånes Dansteater Biljetter
Lördag 11 Mars 18:00 Malmö Skånes Dansteater Biljetter
Lördag 30 September 18:00 Malmö Skånes Dansteater Biljetter
Läs mer hos arrangören

Taggar