Djurens karneval / relaxed performance – Skånes Dansteater

Malmö

Lördag 1 April

Fotograf: Lars Kroon
En dansföreställning för alla äventyrliga själar mellan 8 och 110 år av den spanska koreografen Marcos Morau.
Djurens karneval öppnar dörren till ett magiskt universum fullt av fantasifulla varelser. Till tonerna av Camille Saint-Saëns klassiska musik, lockas du till en plats där fantasi och verklighet kan mötas.
Låt dig smittas av påhittigheten i det unika rörelsespråket och de fantastiska kostymerna. Men var på din vakt, i Djurens karneval är klivet mellan kärleksfullt djur och busigt monster pyttelitet.
OM RELAXED PERFORMANCE
Föreställningsformen vänder sig särskilt till dig med funktionsvariationer, men även till dig som är ny och ovan besökare på teatern och som kanske känner dig instängd på en ”vanlig” föreställning, och till dig med småbarn som är orolig för att barnen ska störa eller ofta behöver gå på toaletten.
På en Relaxed performance råder en tillåtande och avslappnad inställning till ljud och rörelser i publiken. Du är välkommen att sitta, ligga eller stå; röra på dig, dansa eller bara titta på. Det är även enkelt att ta sig in och ut ur salongen eftersom dörrarna hålls öppna under föreställningen. Ljudnivån i föreställningen är lägre och det är ljusare i salongen – allt för att det ska råda en mer avslappnad atmosfär.
Alla är välkomna och det finns inget rätt och fel sätt att vara publik på.
Vi erbjuder även syntolkning.

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Lördag 1 April 15:00 Malmö Skånes Dansteater Biljetter
Läs mer hos arrangören

Taggar