SOMETHING AND NOTHING ABOUT DARKNESS – Mikko Niemistö & Sanna Blennow

Malmö

Fredag 17 Mars - Lördag 18 Mars

 

Ett energifyllt performance av rörelse, text och ljud som omfamnar intigheten och djuret inom oss och söker sig mot den mörka sidan.

I ett landskap av svingande mikrofoner dröjer sig doften av svett kvar i luften. Två kroppar på gränsen att falla, slåss mot gravitationen, talar i språk vi inte förstår, rör sig på olustiga vis.

Föreställningen uppehåller sig i tillstånd av tomhet, ilska och frustration och söker efter sätt att kanalisera dessa känslor. Det zoomar in på individer som är fast mellan rörelse och apati, som försöker lista ut sina roller i en ständigt växande verklighet av påhittade behov och emotionella triggers. Den omfamnar intigheten och djuret inom oss, söker sig mot den mörka sidan.

SOMETHING AND NOTHING ABOUT DARKNESS är ett energifyllt performance där två kroppar är i ständig rörelse. Det är ett collage av rörelse, text och ljud som alla uppstår ur drömlika tillstånd förenat med en stark drivkraft att simma mot strömmen. Föreställningen är en dröm om att lämna de triviala upprepningarna i vardagen, ett försök att sammansmälta och gå vilse i limbot. Skådespelarna blir i dragkamp intvingade i olika konstellationer, scenarier och handlande.

 

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Fredag 17 Mars 19:00 Malmö Inkonst Biljetter
Lördag 18 Mars 19:00 Malmö Inkonst Biljetter
Till Biljettförmedling Läs mer hos arrangören

Taggar